This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more hereX

Home > Discussion Forum

Discussion Forum

eco2you eco2you is offline
Connector
Join Date: Apr 2008
Location: Cornwall
Posts: 856
Outlook/ hosting question

Hi,

My old hosting package was with fasthosts, I'm in the process of transfering my domain.

With the fasthost package it offered a free Outlook exchange box, along with a copy of microsoft outlook which runs from my computer.

When I log on it gives me this info:

I am connecting to:

exch-be16.exchange.local


I know when I set up up, fasthosts gave me a file to download to outlook to make it work

Since I started the domain transfer, my email seems to have stopped, any email I try to send to my emails bounces.

If I try to send it, I get the following message- not sure what this means? This applies to all of my email.

Yet I am able to email OUT to other email addy's.


"This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of
its recipients. The following addresses failed:

<info@eco2you.co.uk>

SMTP error from remote server after RCPT command:
host mail.eco2you.co.uk[78.129.162.31]:
550 <info@eco2you.co.uk> No such user here


--- The header of the original message is following. ---

Received: from pustefix157.kundenserver.de (pustefix157.kundenserver.de [172.23.4.157])
by mrelayeu.kundenserver.de (node=mrelayeu6) with ESMTP (Nemesis)
id 0ML29c-1JtpmF0U7L-0004Zk; Wed, 07 May 2008 21:58:11 +0200
Message-Id: <25509412.1868331210190291095.JavaMail.servlet@kun denserver>
From: "Drew@ecocam.co.uk" <drew@ecocam.co.uk>
To: <info@eco2you.co.uk>
Subject: Test 2
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-Binford: 6100 (more power)
X-Mailer: Webmail
X-Originating-From: 34532293
X-Routing: UK
X-Message-Id: <34532293$1210190291047172.23.4.15731323655@pustef ix157.kundenserver.de-54030328>
X-Received: from pustefix157.kundenserver.de by 86.139.87.175 with HTTP id 34532293 for [info@eco2you.co.uk]; Wed, 7 May 2008 21:58:11 CEST
Date: Wed, 07 May 2008 21:58:11 +0200
X-Provags-ID: V01U2FsdGVkX19W1TmIubN/n1lnKHxukH2KS2nHP5m+6s6MSMj
vyM6CDLU7Ftod7W8qwHt5cQy1prZGVgfT4r3ObDsIChi9Z50m1
zltZbJKBrQ2u5sDVv1AXA==


Any help or suggestions appreciated
Reply With Quote
integreatmedia's Avatar integreatmedia integreatmedia is offline
Connector
Join Date: Aug 2006
Posts: 323
Are you moving your domain or your hosting? or both?

If both, you need to make sure the new hosting has that e-mail address setup and the domain name has the correct DNS settings for your new hosting so that everything can be matched up
__________________
"Design Develop Innovate"
www.integreatmedia.com
Reply With Quote
openmind's Avatar openmind openmind is offline
Connector
Join Date: May 2004
Location: In front of my computer
Posts: 3,480
It sounds to me like you're not authenticating when sending mail.

You need to ensure that you have selected the option to authenticate with the outgoing mail server using the same user name and password as the incoming.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +1. The time now is 05:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd. Copyright Shell LiveWIRE 2005-2009